2015. december 16., szerda

Kikristályosodik

Ma reggel jöttek ki a kemencéből a Materra Secretum Ratio sorozathoz tartozó tálak, avagy tálcák. A sorozat hatszögekkel játszó csészéi már bemutatkoztak a blogon, de azóta született még jónéhány mintavariáns, ezúttal inkább háromszögekből építkezve. E bejegyzésben ezt a két fejleményt szeretném dokumentálni.
 Nem titok, hogy számomra ez a vonal nagy szerelem - de reménykedem benne, hogy mások is beleszeretnek majd ezekbe a festői vonaljátékokba.
Az aranyvasárnapi WAMPon közelebbről is megnézhető ez a sorozat. December 20. Millenáris, B csarnok, 10-18 óráig.

3 megjegyzés:

  1. fantasztikus az utolsó kép! :)

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos, és ezeken a fotókon olyan karácsonyi ezüstös-bronzos némelyik, simán el tudom képzeni az ünnepi teríték központi elemként ezt a vonalat. Nekem ezek most jobban tetszenek, mint a virágosak. (Mindig az új?)

    VálaszTörlés
  3. de örülök, hogy tetszik, és hogy így érzed, Eszter! Nekem ez a vonal sokkal inkább a szívem csücske, mondhatni, ami itt megjelenik, az a szakmai vagy esztétikai identitásom része, míg a virágosak inkább egy izgalmas, inspiráló és vidám kaland... és élvezetes játék. De azt az igazi aha-élményt rendszerint ezek a szögletek jelentik számomra.

    VálaszTörlés