2014. május 11., vasárnap

Pause


A Materra Ceramics műhelyét, amelynek ajtajában a kisebbik fiamat, Ábelt tavaly ősszel fotózta le Balogh Ágota, most be kellett zárnom magam mögött néhány hétre. 
Sem dolgozni, sem vásárokon részt venni, sem blogot írni nem tudok, legalább egy hónapig... talán csak addig.
Ugyanis egy hete váratlanul kiderült, hogy Ábelnek - aki a fénykép óta már hat és fél éves lett - agydaganata van. Két napja megtörtént az agyműtét. Egy hete, és még jó sokáig vele töltöm minden napomat a kórházban, Budapesten. A műtét sikerült, haladunk a felépülés nehéz, de reményteli útján, azonban még sok feladat vár ránk, valószínűleg sugárkezelésre, kemoterápiára, utókezelésre is szükség lesz, ez pedig eltart egy darabig. 

Amint lehet, tehát amint hazaköltözöm és műhelyközelben leszek, felveszem az elejtett fonalat, elkészítem a megrendelt edényeket, és megvalósítom a tucatnyi újdonságra vonatkozó tervemet, és minden visszazökken a régi kerékvágásba. Remélem, minél előbb...

 

7 megjegyzés:

  1. ölellek nagy- nagy szeretettel. imádkozom értetek.

    VálaszTörlés
  2. Mielöbbi gyógyulást nektek !! Kitartást és sok eröt !! Küldjük a sok sok pozitiv energiát !!

    VálaszTörlés
  3. Mielöbbi gyógyulást kivánunk nektek !! Sok sok erőt és kitartást !!

    VálaszTörlés
  4. M inem ismerjük egymást, csak egy vásárlód vagyok a wampról, de minden héten megnézem a blogodat, hogy van-e valami hír a kisfiadról. Tarts ki!

    VálaszTörlés
  5. Mi nem ismerjük egymást, csak egy vásárlód vagyok a wampról, de minden héten megnézem, hogy van-e hír a kisfiadról. Nagyon drukkolok. Tarts ki!

    VálaszTörlés
  6. Gyors gyógyulást kívánok a kis Ábelnek innen a közelből Vámosgyörkről. Nagyon kedvelem a munkáidat és büszke vagyok Rád,hogy csodakezű lény lakik a közelemben! Sok kitartásrt kívánok a fiatok felépüléséhez.Üdv. Majorossné Éva

    VálaszTörlés