2015. március 23., hétfő

JÁTÉK!

Most, hogy a Materra Ceramics facebook oldalát kedvelők száma meghaladta az ezres létszámot, játékot hirdetek.

Miért?
Az ötletet az adta, hogy jó néhány olyan fényképet kaptam már, amelyet az kerámiáim új tulajdonosa készített. Mindig is érdekelt az edények magánélete, sorsa, ezért nagyon örülök, ha a tárgyaim megtalálják a helyüket, és örömet okoznak valakinek a nagyvilágban.
Lassan másfél éve annak, hogy a Materra először megjelent a designpiacon, sok-sok edény talált új gazdára azóta, talán lesznek sokan közülük, akik szívesen részt vesznek ebben a játékban.

Mit?
A játékban az alábbi, 5500 ft értékű tálcát szeretném odaajándékozni valakinek, egy olyan korábbi vásárlómnak, akit a játékra jelentkezők közül véletlenszerűen kisorsolok:
Kik?
A játékban ezúttal csak azok vehetnek részt, akiknek MÁR VAN Materra kerámiájuk.

Hogyan?
A játék feltétele: egy fotó.
Aki játszani szeretne, készítsen egy képet a saját Materra kerámiájáról.
Ez lehet akár egy bögrés önarckép is, vagy az edény használat közben, például a reggelizőasztalon, vagy bárhol az enteriőrben.
A lényeg az, hogy ne csak a tárgy legyen látható a képen, hanem valamicske a környezetéből, és/vagy a tulajdonosából is. :-)

Ezt a fotót ossza meg velem valamilyen formában, például a facebookon, a játékfelhívás alatt egy hozzáaszólásban, vagy üzenetben.

Mikor?
Mostantól várom a nyereményjátékra jelentkezők fotóit, egészen március 27-én pénteken déli 12-ig! A sorsolás pénteken este 18 órakor lesz. A tálcát jövő héten hétfőn postázom a nyertesnek.

Akik korábban küldtek nekem ilyen fotókat, amelyekben az edényeim használat közben láthatók, ők (illetve fényképeik) máris, automatikusan versenyben vannak! :-)

A beérkezett fotókat egy külön blogbejegyzésben fogom összegyűjteni és bemutatni.

2 megjegyzés:

  1. Hát akkor ebből kimaradok:((( Nekem még sajna nincs alkotásod :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szilvia, ebben a játékban most arra voltunk kíváncsiak, hogy a Materra edények hogyan működnek a gyakorlatban, a konkrét otthonokban, hétköznapi helyzetekben, így ezúttal valóban csak az tud játszani, akinek van kerámiája, amit lefényképezhet.
      Viszont nemsokára (talán még az áprilisi vásár előtt) lesz majd még egy játék, olyan, amelyben mindenki részt vehet!

      Törlés