2016. február 15., hétfő

Balsors akit régen tép

Kedves Mindannyian, akik várjátok/várják már a Materra webshop színrelépését!

Amikor december végén beharangoztam az év eleji boltnyitást, még nem sejtettem, hogy egy röpke másfél hónapos nyavalyaszezon következik majd: 2016-ban összesen egy hét volt eddig, amikor mindkét gyermekem egészséges lévén elmehetett iskolába, és teljes gőzzel dolgozhattam. Engem is el-elkapott olykor a betegség, és még egy hosszabb utazásra is sort kellett kerítenem. Igaz, így is elkészült sok megrendelés, és több kemencényi tál is kiégett, de közben még új technikai problémák is adódtak, amik miatt minden égetésben a tálaim 40%-a megrepedt. Az ügy megoldása folyamatban van, ami leginkább a mázösszetétel átdolgozását jelenti, a fizikai tulajdonságainak megváltoztatása érdekében, valamint új mázak keverését, tesztelését is. Ezen kívül a forma fejlesztésére és másféle mázazásra is szükség lesz. Remélhetőleg így az újabb szériák már nagyobb hatékonysággal, selejt nélkül készülhetnek el. 

Mindenesetre én rendületlenül bizakodom, és küzdve küzdök :-) - mert tudom, hogy mindig az ilyen lehetetlen akadályok segítenek egy sokkal magasabb szintre lépni. Csak győzzük kivárni a végét.

 A bolt azért, ha lassan is, de csak eljut most már a végkifejlethez, egy hónapos késéssel... a visszaszámlálás megindult. A késedelemért pedig elnézést kérek. látlelet


7 megjegyzés:

 1. Hajrá, én hiszek benned és abban, hogy megoldod a problémákat :) Márcsak magam miatt is, mert van ötletem, hogy mit rendelnék tőled...

  VálaszTörlés
 2. Kitartást és sok erőt kívánok! Én a legtöbbször a "selejtes", repedt, mázhibás kerámiákat vettem meg, maximum nem rendeltetésének megfelelően használom. :) Persze én is elkeseredtem régen, amikor kipakoláskor megláttam a hibásakat, mindegyik megvan még :)
  De jó lenne már élőben is látni a munkáidat! :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm nektek!!

  Anna, remélem, mert mist már a szemem is úgy begyulladt, hogy alig látok valamit... na de csak vége lesz egyszer...
  Alexandra, egyszer talán összejön. Igen, én is kötődöm a tökéletlen tárgyakhoz (én is az vagyok, innen az empátia :-D ) ...csak hát eladni nem lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen szép kerámiát ritkán lehet látni. Hol lehet venni?

   Törlés
 4. Zsuzsi kitartást! Nagyon remélem, ha hamarosan sikerről számolsz be!

  VálaszTörlés
 5. Kedves Zsuzsi!Erdeklodni szeretnek, hogy a webshop mikor indil el? Karacsonykor jekentkeztem Onnel es rendeles felol erdeklodtem. Sajnos januarban nem jelzett vissza, hogy elkeszultek a rendelt keramiak. A webshopnol szivesen rendelek, amennyiben postazssra is lesz lehetoseg. Koszonom a valaszat! Udvozlettel, Mariann

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Mariann, elnézést kérek, mindjárt írok onnan. A webshop már feltöltés alatt áll, és jövő hét elején meg is nyílik. Persze, postázással is lehet vásárolni, sőt, leginkább úgy lehet.

   Törlés