2014. október 30., csütörtök

Itt vagyok

Megérkeztem, végre beindult a gyár, füstöl a kémény, dübörög a munkásököl... :-)

Nehéz hónapok vannak mögöttem. Az élet úgy hozta, hogy újra meg újra mindenféle zavaró tényezők akadályozták földművelést. No nem súlyos problémákról, csak a családi élettel járó hétköznapi helyzetekről van, amelynek többé-kevésbé áldozatul esett a munkaidőm. Benne volt ebben a nyári szünettől kezdve a kisfiam nehezített iskolakezdésén, és a férjem választási kampányán át, a jelenlegi, hetek óta tartó kollektív tüdőgyulladásunkig mindenféle. Sokszor végtelennek tűnt ez a kényszerű munkaszünet, és irreálisnak a cél, hogy családanyaként, segítség nélkül működtetni lehet-e egyáltalán egy ilyen egyszemélyes manufaktúrát...
No de a nehézségek mindig elsimulnak, szépen sorban, győz az optimizmus, és a tűz sem alszik ki időközben, és mozdulatlan a bizonyosság, hogy akkor is erre kell mennem, ha nincs itt járható út.

Így hát most, hogy életre kelt a műhely (és remélhetőleg egyre inkább él), ismét leporolom ezt a műhelynaplót is, hogy gyertek vendégségbe, és egy kicsit legyetek otthon nálam!

Apropo, otthon!
A novemberi OTTHON magazinban elbújt két csészém is (mégpedig a kedvenceim, azok, amelyek nyáron Rofusz Kingához költöztek :-) ).

5 megjegyzés:

 1. Ó, de jó! Örülök, hogy elhárultak az akadályok! Jó munkát :D

  VálaszTörlés
 2. Őszintén örülök, hogy jelentkeztél (és rendeződnek a dolgok), szeretek itt nézelődni nálad :)) az én kis findzsám (amit tőled vettem) nekem is jólesik szememnek...
  sok sikert:)

  VálaszTörlés
 3. Nahát, nem is tudtam, gratulálok, és tényleg nagyon szépek a bögrék!

  VálaszTörlés